Een zeer complete oplossing voor:
  • kweker
  • lijnrijder en commisionair
  • exporteur
  • importeur

Functies

Een overzichtelijk en helder startscherm wijst u snel de weg om aan de slag te gaan.

De software en dus het startscherm wordt volledig afgestemd op uw bedrijfsbehoeften en wordt op maat ingericht voor u. Al uw medewerkers zien alleen de functies in hun startscherm waar zij mee moeten werken.
Geen zoekplaatje, geen overbodige ballast!

Beweeg uw muis over (of 'tab op' voor touch) een vlakje om onderaan meer informatie te lezen.

VerwerkingOverzichtBeheer

Schermvoorbeeld van Easyflor

Easyflor startscherm functiesBeweeg uw muis over (of 'tab op' voor touch) een vlakje om hier meer informatie te lezen.

BestellingenBestellingen komen op vele manieren binnen, zoals via de webshop, telefoon, e-email en fax. Al deze binnenkomende bestellingen moeten efficiënt verwerkt kunnen worden. Binnen Easyflor hebben we gezorgd dat de bestellingen zeer direct in het systeem ingevoerd kunnen worden, zodat dit vlot doorgevoerd kan worden naar inkoop of uitlevering.

VerdelingVoorverdeling en naverdeling zijn binnen de bloemenbranche een veelgebruikte termen. Binnen andere branches worden deze twee niet zodanig gebruikt, maar in de bloemenbranche zijn deze twee onmisbaar.

InkoopDe handel in de bloemenbranche begint bij de inkoop. Vlot en efficiënt inkopen is erg belangrijk in de bloemenbranche dat hoeven we u niet te vertellen, maar de juiste software hierin kunnen wij u wel bieden. Zeer snel en overzichtelijk, daar staat Easyflor voor.

VerkoopNiet alleen om de partijen voorraad weer vlot te kunnen verkopen, maar ook voor de order-picking is overzicht een must. In het logistieke proces is het belangrijk dat de voorraadhandelingen helder zijn, de juiste overzichten en statistieken zijn hierin onmisbaar.

ArtikelenDe artikelen zijn natuurlijk de basis van de handel. Wij maken onderscheid met de standaardartikelen update via Floricode en door u zelf aan te maken eigen artikelen, die afwijken van de standaardartikelen. U kunt bij ons elk artikel kenmerk, beschrijving of code toevoegen, hierin zijn geen beperkingen.

OrganisatieHeeft u één, twee of meerdere administraties binnen uw organisatie, Easyflor kan er mee uit de voeten. Onze software kan gekoppeld worden aan alle boekhoudpakketten binnen de bloemenbranche.

BinnenmeldenNa inkoop komen de artikelen binnen, soms in één partij, maar vaak ook in deelpartijen. Om overzicht te houden in deze verwerking kunnen de partijen snel en eenvoudig binnengemeld worden. Partijen via kwekers of veiling hebben verschillende manieren van partij-informatie versturen, Easyflor kan alle manieren verwerken.

Logistieke verdelingOm tijdens het veilen direct de logistieke verdeling uit te voeren is eenvoud van belang. Easyflor is ingericht op aanwijzingen en tips van meerdere inkopers, dus optimale efficiency is hierin gegarandeerd.

FacturenIn deze tijd zijn uw klanten leidend in hun wensen en eisen op het gebied van facturatie. Prima toch, door middel van onze zeer flexibele indeling kun je zelf de meest prettige indeling maken. Wilt u inclusief transportkosten of toch gescheiden, nou geen probleem hoor.

RapportagesBI staat voor Business Intelligence, dit is een steeds belangrijker onderdeel van het zakendoen. Het juiste inzicht in de cijfers en de actuele stand van zaken zijn hierbij van belang. Met veel en diverse overzichten kunnen we uw bedrijfsvoering hierin optimaal ondersteunen. En zit het overzicht voor u er niet in, dan kunnen we dit zeer snel op maat creëren.

AdminBinnen de Admin worden de standaardinstellingen van het Easyflor softwarepakket ingericht. In deze inrichting ondersteunen we u graag om optimaal gebruik te kunnen maken van de software. De software is echter zo intuïtief dat de inrichting eigenlijk voor zich spreekt.

InstellingenBent u exporteur, importeur, lijnrijder, commisionair, cash-and-carry of een combinatie van allen, dan zal u uw software op uw eigen manier ingericht willen hebben. Natuurlijk is dit mogelijk, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de software.

VoorraadNiet alleen om de partijen voorraad weer vlot te kunnen verkopen, maar ook voor de order-picking is overzicht een must. In het logistieke proces is het belangrijk dat de voorraadhandelingen helder zijn, de juiste overzichten en statistieken zijn hierin onmisbaar.

Logistiek binnenmeldenVoor het binnenmelden van fusten en karren geldt eigenlijk hetzelfde als bij het binnenmelden van de artikelen. Dit moet een snelle en overzichtelijke handeling zijn. Easyflor zorgt dat uw kar en fust administratie klopt.

LabelsMakkelijk etiketten printen voor voorraad, verdeling en debiteuren.

LijstenPrint makkelijk lijsten en pakbonnen voor voorraad, verdeling/distributie of productlijsten.

OpslagenFlexibele prijsopbouw is onontbeerlijk in de sierteelt en plantenbranche. Bepaal heel gemakkelijk prijzen op basis van productsoort of -groep, volume, gewicht of transporteur. Precies wat nodig is voor uw eigen handel.

ImporterenWat er ook te importeren is binnen de bloemenbranche, wij kunnen dit binnen EasyFlor. Heeft uw leverancier een specifieke uitzonderingssituatie, nou voor ons geen probleem hoor, want via het internet is koppelen geen uitzondering, maar een noodzaak. We hebben hier zeer veel ervaring in.